Verlengde A4 – live traffic

In Excel Mobility zijn Here ™ kaarten opgenomen. De kaarten van Here zijn aangevuld met de verlengde A4. Routes berekenen over de nieuwe A4 kan, maar de live verkeersinformatie is nog niet zichtbaar. Het zal niet lang meer duren.

Excel Mobility

Excel Mobility Pro is uit! Mobility Pro biedt krachtige tools om mobiliteit te analyseren en te visualiseren, ondersteund door uitgebreide route opties, isochronen en isodistance en extra kaartenlagen – Traffic en Transit.                   Lees meer op Excel Mobility

Excel 2016

Wij hebben E-Maps getest met de nieuwe Office 2016. Alle functies in E-Maps werken goed met Excel 2016. De interface van Office is wel wat grijzer geworden. De licenties van E-Maps gelden voor alle versies van Excel. Zie de verschillen in interface van nieuw naar oud (2016 2013 2010 2007).

Nieuwe video tutorials voor 2.0

Er zijn een aantal nieuwe video-tutorials en -instructies op YouTube geplaatst. Met deze tutorials worden de functies van E-Maps uitgelegd. U kunt zich abonneren op de E-Maps tutorial videos. De updates krijgt u dan automatisch te zien.

Nieuwe interface voor Excel E-Maps

Excel E-Maps 2.0 heeft een nieuwe interface gekregen. De knoppen zijn in stijl van de nieuwe Office en andere Windows applicaties. Maar zeker zo belangrijk is dat wij erin geslaagd zijn om het aantal handelingen terug te brengen. Een thematische kaart wordt via één menu helemaal opgebouwd. Dat is goed...

De Kadastrale Kaart (DKK)

Het Kadaster biedt de Kadastrale kaart aan als webservice. En E-Maps biedt de Kadastrale Kaart aan in Excel. Organisaties die een abonnement op Mijn Kadaster hebben, mogen de Kadastrale kaart 10.000 keer per maand opvragen binnen het abonnement. Daarbuiten zijn de kosten € 0,06 per bevraging (€ 0,03 vanaf 100.000 bevragingen)....

Plot meer punten met de nieuwe trial versie

Vanaf heden, kunnen meer adressen op de kaart geplot worden met een gratis trial versie. Dit geeft een nog beter inzicht in de mogelijkheden van Excel E-Maps. Overigens kan je met de trail versie onbeperkt punten met een coördinaat plotten. In de trial versie kan je 600 punten per keer op...

E-Maps 2.0 – de kaart in Excel

  • custom_searchmaak een kaart in enkele klikken
  • toon punten op basis van X/Y coördinaten, adres of postcode
  • voeg labels toe
  • maak een thematische kaart, print de kaart of sla hem op
  • een rapport met een kaart biedt zoveel meer inzicht en ziet er professioneler uit
  • inclusief de nieuwste achtergrond kaarten en luchtfoto’s, powered by Here (Navteq)
  • te koop in onze webshop voor € 149,50 of € 249,50 incl. 21% BTW
  • gratis 14-dagen trial

E-Maps maakt gebruik van online wegenkaarten en luchtfoto’s, afhankelijk van de versie.
Voor het gebruik van E-Maps is een internet verbinding nodig.
De Excel kaart add-in gebruikt de kaartservice van Here ™ (Nokia / Navteq) voor wegenkaarten, hybride kaarten, luchtfoto’s en het geocoderen van adressen en postcodes vanuit de Excel data.

Excel E-Maps is speciaal ontwikkeld als GIS viewer voor Microsoft Excel 2007, 2010 of 2013.

E-Maps voor Excel™ is verkrijgbaar in twee varianten voor het plaatsen van punten.
Alle versies beschikken over de wereldkaart als achtergrond. Het plaatsen van punten door het geocoderen op adres of postcode is afhankelijk van de gekozen versie.

  1. standard – wereldwijd punten plotten op vanuit een adres, postcode of plaats. De achtergrondkaarten zijn van Here ™
  2. pro – uitgebreide functionaliteit voor selecties, hoge resolutie kaarten en layered PDF. Gebruik Esri Shape bestanden als achtergrond of om thematische kaarten te maken.

Na installatie wordt de add-in toegevoegd aan de menubalk en is volledig geïntegreerd in Excel, zoals ook DataMap in Excel 97/2000 voorheen was geïntegreerd.

e_maps_ribbon

E-Maps menubalk toegevoegd aan Excel

De bestelling van E-Maps is heel eenvoudig en verloopt volledig via de webshop.
Na registratie, bestelling en betaling ontvangt u direct een download link en een licentiecode. U kunt direct aan de slag.

Koop nu online of download de gratis evaluatie versie

Reacties gesloten